Kids to Care 4

Mijn naam is Charlene Smoorenburg-Edel 36 jaar oud en gelukkig getrouwd met Mike.  
Wij wonen in Elden het hart van zuid, direct achter de Ohra en vlakbij de oprit en afslag A325. Wij hebben samen 2 lieve grote kinderen die al op de lagere school zitten en per 14 februari 2019 is onze jongste dochter geboren.

Ik werk sinds ruim 6 jaar als zelfstandig gastouder vanuit huis en heb een hele leuke bestaande groep gastkinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Ik kan uw kind een fijne plek bieden om zich te ontwikkelen en om in op te groeien. Zelf doe ik veel voor de ontwikkeling van uw kindje d.m.v. spelletjes, knutselen, tekenen, voorlezen en allerhande buiten activiteiten. Ook probeer ik de fijne en grove motoriek zoveel mogelijk te stimuleren door het aanbieden van allerhande leerzaam speelgoed.

Wij hebben een ruim huis met aparte woon /speelkamer en een aparte slaapruimte met vaste bedjes voor de gastkinderen.

Onze grote afgesloten tuin met allerlei speel mogelijkheden biedt voldoende uitdagingen daar zal uw kind alle ruimte hebben om zich te vermaken.

Elden biedt alle mogelijkheden om de dagen ook buitenshuis goed te vullen met bijvoorbeeld een bezoek aan de speeltuin, kinderboerderij of gewoon een lekkere wandeling. Ik ben in het bezit van een vierlingbuggy en auto waardoor het naar buiten gaan met de kinderen een ontspannend uitje kan zijn. Tevens vind ik het erg belangrijk dat de kinderen die bij mij worden opgevangen zich goed thuis voelen en lekker zichzelf kunnen zijn.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 07.00 uur tot 19.00. Afwijkende tijden zijn bespreekbaar.

Uw kind zal het aan niets ontbreken hierin zal ik tot in de puntjes voorzien. U kunt met mij alle goede kanten op en alles is bespreekbaar. Heeft u interesse om eens kennis te komen maken ik hoor het graag. Wellicht tot ziens !

Kids to Care 4
Meester Merkxstraat 8
Arnhem 6842CB
Nederland
||

Related