Gastouderbureau De Duiventil is een lerende onderneming en neemt feedback van gastouders en vraagouders zeer serieus. Ondanks ons korte bestaan -wij startten in 2015-  hebben wij jaren ervaring in het onderwijs, kinderopvang en gastouderopvang in huis en als ouders ook ervaring als vraagouder. Met wij bedoel ik mijzelf; Tim en mijn vrouw Maisam. Maisam ondersteund mij met advies en doet veel van de planning en inkoop, Ik doe de rest!

De Duiventil heeft landelijke dekking, wij zijn gevestigd in Doetinchem, maar wij rijden graag wat verder voor een goede intake!

Onze pedagogische visie kan je hier lezen. Deze is gebaseerd op de vier pedagogische basisdoelen die de kern zijn van kinderopvang in Nederland. Wij hebben geen specifiek accent op die kern. Elke bij ons aangesloten gastouder geeft een persoonlijk accent aan de uitvoering van goede opvang.

Wij brengen koppelingen tussen vraag- en gastouders tot stand. Gastouderbureau De Duiventil verzorgt op professionele en deskundige wijze de bemiddeling en begeleiding tussen gast- en vraagouders. De band tussen gast- en vraagouders is belangrijk zodat uw kind zich veilig en vertrouwd voelt bij de gastouder en de opvanglocatie. Gastouderbureau De Duiventil maakt dit mede mogelijk door de gastouders goed te begeleiden en de gastouders zowel pedagogische als didactische ondersteuning te verlenen. De ervaring die wij hebben met zeer professionele gastouders brengen wij graag over op nieuwe gastouders of gastouders die willen doorgroeien in hun werk.

De naam

Men vraagt nog wel eens naar de keuze voor de naam De Duiventil. Wij woonden destijds in Duiven, dat was dus eigenlijk al direct een link, maar als bureau is het ook wel een constant in en uitvliegen van gezinnen en gastouders en als laatste; De Duiventil is een thuis. Die factoren maakten de naam een winnaar in het lijstje ideeën. Overigens is het ook zo dat enorm veel bedrijven in de kinderdagopvang een dierennaam in de bedrijfsnaam hebben zitten, let er maar eens op.