Thuis bij Sandra

Mijn naam is Sandra Smit (1985), ik ben getrouwd met Dinand en wij hebben 2 kinderen: een jongen (2011) en een meisje (2013). Wij wonen in Wierden in de wijk de Grote Maat, een heerlijk rustig plekje in Wierden.

Ik heb de Pabo gedaan, waardoor ik leerkracht in het basisonderwijs ben. Ik heb vele jaren op verschillende scholen en groepen ingevallen als leerkracht in het basisonderwijs op het moment dat de leerkracht afwezig was door ziekte of andere redenen. Ik ben dan ook op de hoogte van de ontwikkelingen van kinderen. Oudere kinderen kan ik ook huiswerkbegeleiding bieden.

Naast mijn Pabo diploma ben ik ook in het bezit van het diploma Vakbekwaamheid bewegingsonderwijs (voor het basisonderwijs).

Tevens ben ik in het bezit van het diploma Eerste hulp aan kinderen.

Ik ben al jaren actief bezig met kinderen. Naast mijn kinderen heb ik meer dan tien jaar ingevallen in het basisonderwijs en ben ik leiding bij de kindernevendienst en Vakantie Bijbel Club.

Ik geniet van de levendigheid en spontaniteit van kinderen. Als gastouder verwelkom ik dan ook graag uw kind(eren) bij mij thuis. Een plek waar een kind een kind mag zijn. Als gastouder bied ik kinderopvang aan voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich kunnen ontwikkelen op hun eigen manier. Lekker samen spelen of even alleen.

Ik vind het belangrijk dat een kind zich op zijn of haar eigen manier kan ontwikkelen. Ik wil daar graag mijn bijdrage aan leveren. Ook vind ik de zelfredzaamheid van kinderen belangrijk.

“Play, learn and grow together!” Deze tekst past bij mij en bij mij als gastouder. Niets is mooier dan samen spelen en leren maar ook samen groeien. Dat geldt voor een kind maar ook voor mij als gastouder.

Ik hou er van om zowel binnen als buiten met de kinderen te spelen. Ook houd ik er van om spelletjes met de kinderen te spelen en creatief bezig te zijn.

Tevens ben ik in het bezit van een bakfiets. Met deze fiets kan ik met uw kind een uitstapje maken. Ook het brengen naar en het halen van school is geen probleem.
Beschikbare dagen en tijden
Maandag t/m donderdag. (Vrijdag en zaterdag is in overleg mogelijk) De tijden zijn in overleg.

Thuis bij Sandra
Grote Maatweg 83
Wierden 7642VJ
Nederland
||

Related