Gastouderopvang De Dobbelsteen

Gastouderopvang de Dobbelsteen is een kleinschalige kinderopvang in Duiven. Als gediplomeerd en erkend gastouder bied ik kinderopvang aan in een huiselijke sfeer, waardoor er voor ieder kind persoonlijke aandacht is.

Wil je graag even komen kijken of heb je nog vragen, neem dan gerust contact met mij op.

Mijn naam is Juliane en ik woon samen met mijn man Gijs en onze drie kinderen Nio , Noud en Noalise in Duiven en ben gastouder bij gastouderopvang de Dobbelsteen.

Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor het omgaan en werken met kinderen. Het kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van een kind geeft mij veel voldoening. Na het afronden van de opleiding SPW onderwijsassistent niveau 4, ben ik vanaf 2006 gaan werken in de kinderopvang. Sindsdien heb ik gewerkt met kinderen tussen 0 en 12 jaar. Ik ben in het bezit van een EHBO diploma en sta geregistreerd in het Landelijke Register Kinder- en Peuteropvang. Ondertussen ben ik ook moeder van drie hele lieve kinderen en bied ik nu ook kinderopvang aan bij mij thuis.

Zelf ben ik opgegroeid in Duiven en woon ik sinds 2015 in de muziekbuurt vlak bij het Horsterpark. Ik vind het leuk om met kinderen dingen te gaan ondernemen. Bij mooi weer ga ik ook graag met de kinderen naar buiten.

Gastouderopvang De Dobbelsteen
Vioolstraat 1
Duiven 6922KH
Nederland
||

Related