Gastouderopvang BijLein

Gastouder BijLein is een gezellige kleinschalige en professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud en is gespecialiseerd in jonge kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. Echter niet alleen kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong hebben behoefte aan uitdagend spel(materiaal) en ruimte voor hun persoonlijke ontwikkeling, daarom zijn alle kinderen bij Gastouder BijLein van harte welkom.

We zitten nabij het centrum van Duiven vlakbij basisschool de Remigius en de Elshof Passage, met aan de voorkant een rustige doodlopende straat. Aan de achtertuin grenst een leuk speeltuintje. Voor leuke uitjes ben ik in het bezit van een mooie bedrijfsbakfiets, stappen we op de trein of gaan we op pad met de auto.

Op dit moment zijn er, door de komst van twee baby’s, geen plekjes vrij bij Gastouder BijLein. Dit kan zo ineens veranderen, dus heb je opvang nodig? Neem even contact op!

Één ochtend keer per week vindt bij Gastouder BijLein de Slimme Peuter Club plaats. De Slimme Peuter Club is opgericht voor peuters met een (duidelijke) ontwikkelingsvoorsprong. Op woensdagochtend van 8.45 tot 11.45 uur gaan we op onderzoek in de wereld om ons heen en proberen we verder te kijken dan hetgeen we in eerste instantie zien. Naast deze uitdaging is de interactie met ontwikkelingsgelijken, naast een verademing, soms al een uitdaging opzich.

allergie info: ze hebben 3 katten en diverse interessante insecten in terraria.

Gastouderopvang BijLein
De Plataan 25
Duiven 6921XC
Nederland
||

Related