Gastouder Melvina

Melvina Figaroa Gastouderopvang Rainbow

Mijn naam is Melvina, 30 jaar en ik ben gek op kids. Altijd al geweest maar toen ik op mijn zeventiende tante werd groeide mijn liefde voor kinderen nog meer. Inmiddels ben ik tante van 6 neefjes en nichtjes en heb ik het voorrecht bonusmoeder te zijn. Mijn grootste droom is een kindje van mijzelf, die droom hoop ik snel te mogen verwezenlijken. 

Uw kind vindt in mijn gastouderopvang een tweede thuis waarin ik hen warmte, geborgenheid rust en stabiliteit bied. 

Ik ben communicatief vaardig en vind het gezellig om met kinderen op hun niveau te babbelen. Zodat ik hen beter leer kennen én ze meteen hun woordenschat uitbreiden en spraak ontwikkelen. Met diezelfde reden lees ik meerdere boekjes per dag voor of kijk ik met de allerkleinsten plaatjes. 

Onder mijn begeleiding bevorder ik de zelfstandigheid van de kinderen door hen te leren hoe ze zich bijvoorbeeld zelf kunnen aankleden en hun schoenen en jas aan kunnen trekken. Maar ook hoe ze zelf een boterham kunnen smeren als ze hier aan toe zijn of  even zelfstandig kunnen spelen.   

Sociale vaardigheden zijn van belang voor ieder kind, door samen te spelen en op een goede manier voor jezelf of een ander op te komen ontwikkelen de kinderen deze vaardigheden. Ik begeleid hen hier in en kijk per kind welke vaardigheden nog wat extra aandacht mogen hebben. Zodat ze tegen de tijd dat ze naar school zijn de gewenste sociale vaardigheden bezitten voor in de kleuterklas. 

Buiten zijn is voor ieder mens gezond. Daarom ga ik elke dag met de kids naar buiten mits het weer het toelaat. Het Zuiderpark ligt bij mij om de hoek wat een ideale plek is om lekker te spelen en te wandelen met de kinderen. Maar ook achter de gastouderopvang is er een binnentuin waar we kunnen voetballen of andere buitenspelletjes kunnen doen. 

Spelen is belangrijk, ik biedt educatief speelgoed aan voor elke leeftijd.  

We zijn elke week wel aan het knutselen of verven om ook onze creativiteit te ontwikkelen. Zingen en dansen doen we dagelijks 

Ik sta open voor speelideeën van de kinderen en stimuleer rollenspelen om de fantasie te prikkelen. Denk aan winkeltje spelen of restaurantje. 

Binnen mijn gastouderopvang kijk ik naar uw kind als individu. Elk kind is anders. Uw kind zal liefdevol verzorgd worden bij Gastouderopvang Rainbow Figaroa en ook voor u als ouder is er ruimte voor vragen en opmerkingen. 

Bent u nog opzoek naar een passende opvang voor uw kind(eren) twijfel niet en neem meteen contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. U bent meer dan welkom. 

Gastouder Melvina
Hellendoornstraat 76
Den Haag 2541AT
Nederland
||

Related