De kleine wolmuis

Ik zal mezelf even aan u voorstellen: Ik ben Sanne , ben geboren in 1994 en ik ben getrouwd met Bas. In 2018 kochten wij ons huis in de oosterboer (meppel). Hier is de kleine wolmuis opnieuw geopend.

Sinds Augustus 2014 ben ik gastouder. In het begin heb ik zowel bij de vraagouder thuis als bij mij thuis opvang verzorgd. Maar sinds medio 2015 biedt ik alleen nog opvang aan bij mij thuis. Dit omdat de kleine wolmuis meer kinderen ontving en het niet meer te combineren was met opvang bij de ouder thuis. Sinds die switch medio 2015 ben ik ook nacht avond en weekend opvang gaan verzorgen. Dit is op basis van beschikbaarheid.

Voordat ik gastouder werd heb ik in Zwolle de opleiding Pedagogisch medewerker gevolgd. Ook heb ik destijds mijn kinder EHBO diploma gehaald. Dit kinder EHBO diploma is een verplichting om te kunnen werken als gastouder. Ik ga ieder jaar op herhalingscursus en om de twee jaar wordt mijn diploma hierdoor verlengd. Ik vind het belangrijk om up to date te blijven, zodat ik ook kan handelen als dit (helaas) nodig is. Daarnaast volg ik iedere jaar ook verschillende trainingen, deze volg ik via een gastouderbureau of ik ga zelf op zoek. Ik vind het namelijk belangrijk om zelf in ontwikkeling te blijven. Deze trainingen volg ik zoveel mogelijk buiten de opvangdagen. Mocht het op een opvangdag vallen hoort u dit, net zoals vrije dagen, ruim van te voren van mij middels een email.

Ik hou ervan om te reizen, op avontuur te gaan en nieuwe plekken te ontdekken. Ik ben gemiddeld z’n 4 weken per jaar vrij en die besteden mijn man en ik graag aan reizen.

Op mijn vrije dag vind ik het fijn om een serie te kijken of om te gaan sporten. Daarnaast vind ik het heerlijk om met familie/vrienden op te trekken, samen een wandeling te maken in het bos of lekker uit eten te gaan.

De kleine wolmuis
Bezettingslaan 2
Meppel 7943CM
Nederland
||

Related