Wat zijn jouw opvangkosten in 2024? Wij hebben ook voor 2024 een handige calculator gemaakt om de opvangkosten voor jou door te rekenen.

In 2024 komen wij er weer beter van af dan in voorgaande jaren. Voor gastouderopvang stijgt het maximaal vergoede uurtarief naar € 7,53. Minimaal 33,3% en maximaal 96% van de opvangkosten krijg je vergoed door de overheid! Daar komt bij dat je wat meer mag verdienen voordat je de ondergrens van de vergoeding bereikt.

Wat dit voor jouw eigen bijdrage betekent, kan je in onze nieuwe voordeelberekening voor 2024 zien.

Vul alleen getallen in de grijze blokken in. Je vult het te verwachten inkomen in 2024 van jou en eventueel jouw partner in. Dan vul je in hoeveel uur per week jij opvang nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld 2 dagen per week opvang nodig van 8:00 tot 18:00, dan vul je 20 uur in. je vult ook in wat het uurtarief van jouw gastouder is.

Mocht je door een bijzonder rooster niet elke week jouw kind brengen, dan deel je het aantal opvanguren. Als jij bijvoorbeeld om de week 10 uur opvang nodig hebt, dan deel je dit door 2. Vakantieweken haal je van het totaal aantal weken dat jij dit jaar opvang nodig hebt af.

Mocht je een precieze kostenberekening willen, neem dan even contact op met ons. We maken graag zichtbaar wat jij vergoed krijgt en waarom ons bureau jou veel geld kan besparen.

Het is niet toegestaan om deze proefberekening te kopiëren en/of in te zetten voor commerciële doeleinden zonder expliciete toestemming van Gastouderbureau De Duiventil.