Wat fijn dat je met ons op zoek wil gaan naar een fijne gastouder! Wij helpen graag. Goed om te weten; onze bureaukosten starten pas als de opvang start en er zijn geen inschrijfkosten. Geef alsjeblieft in het vak “opmerkingen” aan of je al een gastouder gevonden hebt, of er wensen zijn met betrekking tot huisdieren, afstand tot de opvang, dieet en natuurlijk andere zaken die voor jou van belang zijn.

Als je al een gastouder hebt en de opvangdagen en tijden al overeengekomen bent, vul dan de opvangafspraken alsjeblieft in het opmerkingen veld. Alvast bedankt!

In dit formulier deel je gevoelige informatie over jouzelf en jouw kind(eren), jij gaat akkoord met het verwerken en bewaren van die gegevens tot het moment waarop er geen overeenkomst aangegaan wordt en de opvangvraag ingetrokken is. Als er wel opvang tot stand komt via ons, dan wordt jou nogmaals gevraagd om toestemming. Je heeft recht op inzage, correctie en verwijdering van jouw gegevens voor zover deze niet door wettelijke gronden geweigerd moet worden. Wij delen gegevens met Portabase (leverancier urenregistratie) en onze website provider. Wij delen uw informatie niet met andere bedrijven/instanties zonder uw toestemming of wettelijke grond.