Kinderopvang Unique

Mijn naam is Melissa Smits en ik ben 35 jaar. Verloofd met Danny en we hebben een samengesteld gezin. Qhailey (2008) Qithara Leiana (2009), Bentley (2012) en Tiamo (2014).

Sinds 2008 ben ik werkzaam in de kinderopvang zowel kleinschalig als grote organisaties, van werken met baby’s tot BSO kinderen. Kinderen zijn altijd al mijn grote passie geweest en wilde daarom heel graag mijn eigen opvang aan huis hebben. 

Na reorganisatie in 2012 bij een grootschalig kinderopvang had ik de stap eindelijk genomen. Uiteraard was ik in verwachting van mijn zoontje Bentley maar dat weerhield mij niet om te werken. Ik kreeg veel aanmeldingen en mijn opvang bleef gevuld met spelende kindjes. 

In februari 2020 had ik mijn opvang tijdelijk moeten sluiten wegens privé omstandigheden. Daar had ik enorm veel moeite en verdriet om. Toch wilde ik bezig blijven en omringd zijn met kinderen en kreeg ik een aanbod bij een kinderdagverblijf. 

Sinds maart 2020 werd ik bij een kleinschalig kinderdagverblijf aangenomen. Alle kindjes, ouders en collega’s gaven mij een warm welkom gevoel en ik ben altijd met veel plezier en liefde naar mijn werk gegaan. Helaas miste ik mijn eigen unieke opvang…

Daarom heropen ik de deuren van mijn unieke opvang. Nieuwe omgeving, nieuwe woning, nieuwe kindjes, nieuwe uitdagingen en mooie tijden. Ik heb er zin in!

Kinderopvang Unique
van Pedestraat 12
Eindhoven 5622BG
Nederland
||

Related